Inboedel - Inboedel Opkopen - Inboedel Verkopen - Inboedel Taxatie - Inboedel Gratis Ophalen - Woningontruiming - FaillissementsInboedel

Complete Inboedel Zweefvliegclub Wordt Geveild

Komt niet vaak voor dat de complete inboedel van een zweefvliegclub per veiling wordt verkocht, met dank aan de Rabobank overigens. Maar ja, dat krijg je ervan als de Stichting Zweefvliegers Terlet (SZT) iets van 3 ton achterloopt op betaling van haar rekeningen. Ook het niet betalen van de huur maakt dat je bezittingen vroeg of laat op een veiling worden aangeboden.

Op veilingsite BVA-auctions kunt u derhalve een Limbach Falke motor-zweefvliegtuig uit 1982 op de kop tikken. Op het moment van dit schrijven is het bieden nog niet begonnen, maar voor een prijs van 6.200 euro moet deze kavel toch zo weg kunnen vliegen.

Uiteraard kunt u ook op een parachute bieden. Er zit geen logboek bij wat normaliter het geval is bij dit soort artikelen zodat u weet of de vorige eigenaar het wel heeft overleefd en hoe vaak al dan niet de parachute is opengegaan.

Wat mij echter nog meer aantrekt dan zo’n hoogvlieger is een heuse SRV wagen die ook onderdeel was van de inboedel van de zweefclub. Deze ‘stretched limo’ verkoopwagen van 9 meter lang heeft echter geen contactsleutels – die zijn verloren gegaan – geen kentekenregistratie, want de wagen kwam de weg niet op, en heeft desalniettemin voorgaande feiten 88.000 kilometer op de  teller staan.

Hoe ze dat hebben gepresteerd zonder sleutels en toch meer dan 2 keer de omtrek van de aarde hebben gereden zonder kenteken wordt niet duidelijk uit de korte omschrijving.  Als u het euvel van de vermiste sleutels weet op te lossen kunt u vanaf 150 euro een bod doen op deze rammelbak. Overigens komen boven op de prijzen die op de site van  BVA-auctions worden genoemd nog BTW van 19% en veilingkosten bij.

Inboedel

Inboedel Opkopen

Inboedel Veiling

Inboedel Opslag

Inboedel Taxatie

Inboedel Berekenen - Bereken hoeveel uw inboedel verhuizen kost online

Inboedel Erfenis

Inboedel Gratis

Woningontruiming

Inboedelverzekering

Faillissementsinboedel

Inboedelbeslaglegging

Inboedel Veilen  niet gratis