Inboedel - Inboedel Opkopen - Inboedel Verkopen - Inboedel Taxatie - Inboedel Gratis Ophalen - Woningontruiming - FaillissementsInboedel

Inboedel opkoper Utrecht

Kringloop.nu heeft als werkgebied voornamelijk Utrecht en Noord-Holland. Men is gespecialiseerd in boedelontruimingen bij overlijden en verhuizingen.

Ook kunt u door dit bedrijf de complete woning of huurflat laten ontruimen en verkoopbaar maken, dan wel gereed laten maken om terug te geven aan de woningbouwvereniging.

Mocht de huisraad de moeite voor ze waard zijn dan willen ze ook wel de inboedel opkopen. Hun opdrachtgevers zijn volgens hun website niet alleen particulieren, maar ook notarissen en woningbouwverenigingen.

Het bij de Kamer van Koophandel geregistreerde bedrijf haalt geen spullen via de trap weg. Mocht de aangeboden inboedel op een etage bevinden dan kan dat wel met een verhuislift worden weggehaald. De kosten van de verhuislift worden wel bij u in rekening gebracht.

Om te weten of men in uw meubilair en aanverwante voorwerpen ge´nteresseerd is kunt u het beste even contact met ze opnemen. Ook voor wat het kost om uw woning volledig te laten ontruimen moet u een offerte aanvragen. Dat kan online op een aparte website: Huisontruimingsdienst.nl

Contactgegevens: info@huisontruimingsdienst.nl / tel. 06 16 13 55 15
telefonisch bereikbaar 7 dagen per week - van 0800 - 2300 uur

En, het moet veel gekker worden in deze business, men heeft zelfs een Twitter- en Facebook account. Ik ook maar die zijn niet de moeite van bezoeken waard.

Ook zijn ze zeer actief in het verkopen van tweedehands boeken die men via bol.com en boekwinkeltjes verkoopt.

Beoordeling: van het in  Middenmeer gevestigde inboedelbedrijf zijn geen beoordelingen bekend, wel als boekenverkoper op Bol.com. Daar heeft men al meer dan 1100 beoordelingen van particulieren vergaard en zijn vrijwel allemaal positief.

Inboedel

Inboedel Opkopen

Inboedel Veiling

Inboedel Opslag

Inboedel Taxatie

Inboedel Berekenen - Bereken hoeveel uw inboedel verhuizen kost online

Inboedel Erfenis

Inboedel Gratis

Inboedel Scheiding Pas op voor de fiscus!

Woningontruiming

Inboedelverzekering

Faillissementsinboedel

Inboedelbeslaglegging

Inboedel Veilen  niet gratis

Ik op Google Plus