Inboedel - Inboedel Opkopen - Inboedel Verkopen - Inboedel Taxatie - Inboedel Gratis Ophalen - Woningontruiming - FaillissementsInboedel

Inboedel Verkopen bij Used Products?

In ieder geval een deel van uw inboedel  kunt u misschien verkopen aan Used Products. Het bedrijf koopt uw artikelen in zoals laptops, scooter, camera en zelfs goud en verkoopt het weer in haar eigen zaken waar op dit moment 25 vestigingen zijn te vinden in heel Nederland.

Het zijn franchisewinkels waar u dan wel zelf naartoe moet om de spullen aan te bieden. Het wordt dus niet opgehaald.

Voor zover ik weet zijn ze niet geïnteresseerd in meubilair en allerlei kleine prularia, maar elektronica dat nog in goede, werkende staat is kunt u daar aanbieden.

Voor de inboedel die u daar niet kwijt kan kunt u dit bijvoorbeeld aanbieden op Marktplaats.nl of anders – mocht u er geen geld aan willen verdienen – gratis aan Kringloopwinkels die in iedere grote stad wel te vinden zijn.

Daarnaast, mocht u tijdelijk krap bij kas zitten, kunt u bij Used Products die artikelen ook belenen. U leent geld van hen in ruil voor waardevolle spullen. Het pandjeshuis idee dus. Als u later het geld plus rente weer terugbetaald kunt u uw onderpand ook weer meenemen.

Ook bij Cashconverters.nl kunt u de spullen die nog in goede conditie zijn aan hen aanbieden. Let wel, men koopt geen meubilair, auto-onderdelen, witgoed en boeken in. Op Yelp.nl kunt u een paar recensies over ze lezen.

Voordeel: u krijgt meteen cash voor een deel van uw inboedel, hoewel dus niet alles wordt afgenomen. Ook niet geschikt als de spullen uit het jaar prik zijn, kapot of flink beschadigd.

Nadeel: bij erfenissen heeft u niet alleen te maken met de inboedel die u kwijt wil, maar er moet vaak ook nog het pand waar de overledene heeft gewoond worden ontruimt, inclusief zoiets als het tapijt verwijderen en ook weer in originele staat terug worden gebracht indien het pand gehuurd is. Dat moet u dan nog zelf doen, maar er zijn natuurlijk ook gespecialiseerde bedrijven die de complete inboedel overnemen en de woning schoon opleveren aan de nieuwe eigenaar.

 

Inboedel

Inboedel Opkopen

Inboedel Veiling

Inboedel Opslag

Inboedel Taxatie

Inboedel Berekenen - Bereken hoeveel uw inboedel verhuizen kost online

Inboedel Erfenis

Inboedel Gratis

Woningontruiming

Inboedelverzekering

Faillissementsinboedel

Inboedelbeslaglegging

Inboedel Veilen  niet gratis